Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Verizon neemt Frontier Communications over

Verizon neemt Frontier Communications over
5 sep 2024 om 13:35

 Verizon Communications zal Frontier Communications overnemen in een deal ter waarde van 20 miljard dollar. Dit maakte het Amerikaanse telecommunicatieconcern donderdag bekend.

Verizon neemt Frontier over voor 38,50 dollar per aandeel in contanten. Verizon merkte op dat de prijs een premie van 44 procent vertegenwoordigt ten opzichte van de naar volume gewogen gemiddelde aandelenkoers van Frontier in de 90 dagen vóór 3 september. Toen kwamen de eerste berichten over een mogelijke deal naar voren.

Frontier-aandelen daalden voorbeurs met 9,5 procent naar 35,00 dollar, nadat ze woensdag met 38 procent waren gestegen toen The Wall Street Journal meldde dat er deze week een deal zou kunnen worden aangekondigd. Verizon-aandelen stegen met 0,8 procent voor de openingsbel.

Verizon zei dat de deal naar verwachting binnen ongeveer 18 maanden zal worden afgerond en zal bijdragen aan de omzet en de gecorrigeerde winstgroei. Het verwacht in het derde jaar na het sluiten van de deal een kostenbesparing van ongeveer 500 miljoen dollar te kunnen realiseren.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Johnson & Johnson

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.