Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursblik: JPMorgan zet Signify op favorietenlijst

Beursblik: JPMorgan zet Signify op favorietenlijst
11 sep 2024 om 10:32

 JPMorgan Research heeft het aandeel Signify op de favorietenlijst gezet. Dit bleek woensdag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank. 

Het aandeel werd geplaatst op de zogeheten Positive Catalyst Watch-lijst, voor aandelen waarvan JPMorgan verwacht dat ze op korte termijn flink kunnen stijgen. 
Het aandeel liet dit jaar een flinke ondermaatse prestatie zien ten opzichte van de bredere index, ondanks dat de bodem in enkele markten van Signify achter de rug is en een herstel in de tweede jaarhelft waarschijnlijk is, aldus JPMorgan. Dit herstel zal samengaan met kostenbesparingen, stelden de analisten van de bank, wijzend op het kostenbesparingsprogramma ter waarde van 200 miljoen euro dat Signify aan het begin van dit jaar aankondigde. 
“We zijn van mening dat de recente underperformance, mede als gevolg van terughoudende opmerkingen vanuit Chinese concurrenten in juni, misplaatst is. Als gevolg kan het aandeel op onze favorietenlijst”, concludeerden de analisten. De bank verwacht niet dat de resultaten over het derde kwartaal zullen leiden tot neerwaartse bijstellingen van de analistenconsensus. 
JPMorgan handhaafde het Overwogen advies op Signify met een koersdoel van 32,00 euro. Het aandeel won woensdagochtend 1,9 procent op 20,50 euro.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Signify

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.