Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Davy Klaassen terug bij Ajax

Davy Klaassen terug bij Ajax
17 sep 2024 om 20:11

 Middenvelder Davy Klaassen keert voor minstens een seizoen terug bij Ajax. Dat bevestigde de club dinsdag na eerdere mediaberichten.  

De 31-jarige speler tekende een contract met de Amsterdamse club dat per direct ingaat en loopt tot en met 30 juni 2025.  

Klaassen debuteerde in november 2011 bij Ajax. Hij vertrok na het seizoen 2016/2017 naar het Engelse Everton en kwam twee jaar uit voor Werder Bremen.

Daarna keerde hij terug bij Ajax in oktober 2020, waar hij onder een vorige trainer op de reservebank belandde. Hij vertrok in 2023 naar Internazionale, waar hij kampioen van Italië werd. 

Klaassen speelde al 321 wedstrijden voor het eerste elftal van de Amsterdamse club en scoorde daarin 93 keer. Hij werd vijfmaal landskampioen met Ajax en werd in 2016 gekozen tot Voetballer van het Jaar.  

Eerder meldde de Telegraaf dat de huidige trainer van Ajax, Francesco Farioli, onder de indruk was van de 31-jarige speler, die zonder club zat na afloop van zijn contract met Inter. Daarom trainde Klaassen tijdelijk in Amsterdam om zijn conditie op peil te houden.   


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Ajax

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.