Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Lavide ontvangt eerste investering van Haerlem Capital

Lavide ontvangt eerste investering van Haerlem Capital
3 okt 2024 om 18:14

 Lavide heeft een eerste investering ontvangen van Haerlem Capital ter waarde van 50.000 euro. Dit meldde de holding donderdag nabeurs.

De investering door Haerlem is onderdeel van de eerste tranche van 250.000 euro. De resterende 200.000 euro ontvangt Lavide na de benoeming van Thijs Groeneveld als CEO van de vennootschap. Dit betekent dat Diede van den Ouden zal stoppen als CEO.

Lavide kondigde donderdag verder een buitengewone aandeelhoudersvergadering aan, die wordt gehouden op 14 november aanstaande. 

Lavide en Haerlem zullen tijdens de bijeenkomst aandeelhouders aanvullend informeren over de nieuw uit te rollen strategie.

Na de aandeelhoudersvergadering en een succesvolle betaling, zullen 500.000 aandelen uitgegeven worden, tegen de nominale waarde van 0,50 euro, zodat Haerlem voor 8 procent aandeelhouder wordt van Lavide, aldus de holding.

“We kijken dan ook uit naar de aankomende BAVA, waar we de kans krijgen om de strategie van Haerlem Capital en onze visie voor de toekomst van Lavide te delen. Samen willen we de onderneming verder laten groeien en naar een hoger niveau tillen. Met vertrouwen en enthousiasme zien we de verdere samenwerking tegemoet”, zei Groeneveld in een toelichting.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.