Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursblik: Degroof Petercam ziet meer potentieel in koers Onward Medical

Beursblik: Degroof Petercam ziet meer potentieel in koers Onward Medical
15 okt 2024 om 10:18

 Degroof Petercam ziet het potentieel van het ARC-platform nog niet volledig verrekend in de koers van Onward Medical. Dat bleek dinsdag uit een rapport van analist David Seynnaeve.

Het besluit van de Amerikaanse toezichthouder over het ARC-EX-platform voor arm- en handmobiliteit wordt eind 2024 verwacht. Dat besluit kan een belangrijk kantelpunt worden.

Seynnaeve was niet verrast door de aankondiging van een overeenkomst met CEA voor exclusieve rechten op Clinatec’s Wimagine Brein-Computer Interface (BCI) technologie.

Over het geheel genomen is het volgens hem een strategisch gezonde zet, aangezien licenties in plaats van zelfontwikkeling Onward Medical in staat stelt zich te blijven richten op zijn kernactiviteiten.

Dat is de ontwikkeling en de waarschijnlijke commercialisering van de ARC-therapie. Daarnaast heeft BCI het potentieel heeft om zowel het gemak voor de patiënt als de ARC-IM-behandelingsresultaten te verbeteren.

Het nieuws heeft geen invloed op zijn verwachtingen en op de waardering, aangezien Seynnaeve nog geen schattingen heeft opgenomen met betrekking tot BCI. Dit omdat hij voorlopig geen inzicht heeft in de toekomstige klinische en commerciële strategie voor het ARC-platform.

Degroof Petercam handhaaft dan ook het koopadvies met een koersdoel van 14,10 euro.

Het aandeel Onward Medical noteerde dinsdag bijna 9 procent hoger op 5,88 euro.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.