Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Alfen levert opslagsystemen aan Ellevio

Alfen levert opslagsystemen aan Ellevio
22 okt 2024 om 07:31

 Alfen levert twee opslagsystemen aan Ellevio voor de batterijparken in de Zweedse steden Mora en Söderala. Dit maakte Alfen dinsdag bekend, zonder financiële details te verstrekken.

De installatie zal naar verwachting in de eerste helft van 2025 worden afgerond, met een totale capaciteit van 80MW/80MWh.  
Alfen en Ellevio begonnen hun samenwerking in april 2022, de start van een strategisch partnerschap om de netstabiliteit in Zweden te vergroten. Het eerste systeem werd in 2023 in gebruik genomen.
Ellevio’s batterijparken in Mora en Söderala zijn een van de grootste investeringen in energieopslag in Zweden. Alfen helpt Ellevio om tegen de tweede helft van 2025 in totaal 170MWh aan capaciteit toegevoegd te hebben aan hun energieopslag. 

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers PostNL

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.