Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Omzet Allfunds trekt flink aan

Omzet Allfunds trekt flink aan
23 okt 2024 om 08:22

 Allfunds heeft in het derde kwartaal van dit jaar de omzet zien stijgen. Dit bleek woensdagochtend uit cijfers van het Spaanse fintechbedrijf met een notering in Amsterdam.

De omzet steeg op jaarbasis met 16,5 procent tot 153,5 miljoen euro.

Het geadministreerde vermogen steeg in het afgelopen kwartaal met 15 procent op jaarbasis tot 1,52 biljoen euro, een record voor het bedrijf.

CEO Juan Alcaraz sprak van een robuust kwartaal met een breedgedragen groei. Ook wees hij op de afronding van het inkoopprogramma van eigen aandelen. In het afgelopen kwartaal werd er voor 50 miljoen euro ingekocht als onderdeel van een programma ter waarde van 100 miljoen euro. Op 24 september werd het einde van het inkoopprogramma reeds gemeld. 

Over de outlook zei Alcaraz woensdag niets. Een kwartaal eerder stelde hij dat Allfunds op schema lag om de jaardoelen te halen.

Bij de jaarcijfers sprak het bedrijf de verwachting uit dat de EBITDA-marge in 2024 zal uitkomen rond de 65 procent. Voor de middellange termijn wordt een marge van 70 procent voorzien.


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.